За нас

Стремежът на OMRON е да помага на хората да водят по-комфортен и здравословен живот. В наши дни все повече лекари, правителства и обществеността осъзнават нарастващата нужда от превантивни грижи за здравето. 


Мисията на OMRON е да предотвратява и спомага за лечението на болестите на съвремието ни. Работейки заедно с лекаря, пациентът наблюдава ежедневно състоянието си. 

OMRON е японска фирма с над 37 годишна история в производството на апарати за кръвно налягане и други продукти за мониторинг и мениджмънт на здравето, а също така с над 78 годишен опит в разработването и производството на продукти за автоматизация и контрол.

OMRON с гордост заема първото място в света като производител на апарати за измерване на кръвно налягане. През септември 2009г. броя на произведените и продадени апарати по света достигна 100,000,000.

Фирма КиБ Интернешанал ЕООД е представител на OMRON за медицински изделия в България от 1990г.

Нашата мисия:


Да допринесем възможно най-много за диагностициране, предотвратяване и лечение на заболяванията на съвремието ни (напр. хипертонията, диабета, наднорменото тегло). 

Нездравословния начин на живот може да доведе до опасни сърдечни и мозъчни увреждания. Затова тази осъзната необходимост от редовно измерване и следене на редица телесни параметри в домашна обстановка се прилага все-повече и повече по света от домакинствата.