За нас

Стремежът на OMRON е да помага на хората да водят по-комфортен и здравословен живот. В наши дни все повече лекари, правителства и обществеността осъзнават нарастващата нужда от превантивни грижи за здравето. 


Мисията на OMRON е да предотвратява и спомага за лечението на болестите на съвремието ни. Работейки заедно с лекаря, пациентът наблюдава ежедневно състоянието си. 

OMRON е японска фирма с над 37 годишна история в производството на апарати за кръвно налягане и други продукти за мониторинг и мениджмънт на здравето, а също така с над 78 годишен опит в разработването и производството на продукти за автоматизация и контрол.

OMRON с гордост заема първото място в света като производител на апарати за измерване на кръвно налягане. Преди няколко години броя на произведените и продадени апарати по света достигна 150,000,000.

Ние от ПАМ 2000 ЕООД работим с OMRON  продукти от 25 години.  Понастоящем сме собственици на сайта kbs.bg, където можете да намерите гамата ни от продукти с марка OMRON.  Ние ще ви консултираме компетентно при избор на продукт, съобразно Вашите нужди, ще тестваме в нашия сервиз Вашите апарати, ще обслужим сервизно в най-кратък срок дефектирали продукти и не на последно място ще доставим нужните Ви консумативи. Всичко това ще е професионално и на най-добри цени!

Нашите продукти ще помогнат на Вас и вашите семейства  да водите един по-здравословен начин на живот. Нека да сме ЗДРАВИ!