10% намаление
Omron X7 Smart AFIB, HEM-7361-ESL, апарат за кръвно налягане

Omron X7 Smart AFIB, HEM-7361-ESL, апарат за кръвно налягане

252.00лв. 227.00 лв.


Omron

Описание


От най-новата серия на OMRON, eкслузивно онлайн!

OMRON X7 Smart е монитор за кръвно налягане, който открива предсърдно мъждене (AFib).

Предсърдното мъждене често остава неоткрито, тъй като може да присъства без симптоми. Функцията AFib на OMRON X7 Smart показва потенциален AFib с висока специфичност (93,8 процента) и чувствителност (95,5 процента).

Когато сте в режим AFib, OMRON X7 Smart осреднява автоматично три показания на кръвното налягане. Докато измервате кръвното си налягане, ако устройството засече неравномерен пулс два или повече пъти, ще видите индикаторът AFib да мига. Това не е диагноза. Това е само потенциална находка за AFib.

Проследяването на кръвното ви налягане никога не е било по-лесно, отколкото с OMRON X7 Smart. Новият дизайн разполага с режим на сравнение, който ви позволява да сравнявате резултатите от 100 показания на кръвното налягане, които се съхраняват в паметта. Можете също да видите средни седмични, сутрешни или следобедни измервания.

Можете също така, автоматично да прехвърлите показанията на кръвното си налягане на вашия смартфон. След сдвояване с телефона чрез Bluetooth, OMRON X7 Smart ще актуализира приложението Omron connect с всичките ви последни измервания. Приложението Omron connect ви позволява да следите напредъка в лечението на кръвното си или да споделяте своите показания с вашия лекар. 

OMRON X7 е част от интелигентната система на OMRON, която може да ви помогне да повлияете на здравето на сърцето си. Приложението Omron connect обидинява интелигентните апарати за измерване на кръвното налягане на OMRON с VIVA, интелигентния монитор за измерване състава на тялото - като по този начин, комбинирайки различни данни,  ви дава повече разбиране за здравето ви.

 

- X7 Smart е клинично утвърден, снабден с Bluetooth, монитор за кръвно налягане, който открива предсърдно мъждене (AFib). 

 

- OMRON X7 Smart регистрира предсърдно мъждене (AFib), често неоткрито състояние, което може да доведе до по-висок риск от инсулт и емболия. Натиснете и задръжте бутона старт за 2 секунди. Устройството ще започне да измерва кръвното ви налягане и ще открие, при наличие, предсърдно мъждене ( AFib с висока специфичност и чувствителност).

 

- OMRON connect - Автоматично записвайте най-новите си резултати на вашия смартфон чрез Bluetooth и разполагайте с показанията си за кръвното налягане в приложението. 

 

- Лесен за използване маншет Intelli Wrap. Уникалният предварително оформен маншет на OMRON, Intelli Wrap Cuff прави практически невъзможно да поставите маншета неправилно около горната част на ръката. Поставете маншета на поне един пръст над линията на лакътя. По време на напомпване индикаторът за поставяне на маншета ще сигнализира, ако маншетът не е стегнат правилно.

 

- Сравнете най-новите си резултати

X7 Smart има двоен екран, който ви позволява да сравнявате последните си резултати с други ежедневни показания или седмичните си средни стойности.

 

- Гаранция три години.

 

ОЩЕ ПРОДУКТИ
Електростимулатор Omron HeatTens HV-F311-E

Електростимулатор Omron HeatTens HV-F311-E

OMRON HeatTens е болкоуспокояващо средство, предназначено ...
Omron
240.00лв.
16% намаление
Компресорен инхалаторът Omron A3 Complete

Компресорен инхалаторът Omron A3 Complete

Следващото поколение инхалатори A3 Complete предлага ...
151.50лв.
127.00лв.
16% намаление
Инхалатор за бебета Omron DUOBABY NE-C301-E

Инхалатор за бебета Omron DUOBABY NE-C301-E

OMRON DUOBABY  e компресорен инхалатор и назален ...
177.50лв.
149.00лв.
19% намаление
Ултразвуков инхалатор MicroAIR U100

Ултразвуков инхалатор MicroAIR U100

В MicroAIR U100 аерозолът се генерира чрез прокарване на ...
363.00лв.
295.00лв.